Untitled Document
Untitled Document
© 2006 Planinsko društvo Vrhnika. |Izdelava: Mesec.org & PD Vrhnika
Untitled Document
Untitled Document
 
 
  - Veseli triglavci
  - Lintverni
  - Triglavke
  - Vaščani
  - Povžarji
  - Zimzelenčki
  - Cekinčki
  - Sončki
  - Barjani
 
 
 Zgodovina
 Izleti
 Galerija slik
 Aktualno
 
 
 
 
 
26.12.2009
Pohvale markacistom in njihova zahvala
 

Letošnje leto je bilo za markaciste Planinskega društva izredno uspešno, kar so opazili uporabniki poti v okolici Vrhnike.

Še najbolj zgovorno o tem govori članek "Pohodnice Planine", objavljen v novembrski številki našega časopisa. Takole je bilo zapisano:

"Pot na Planino je lažja in lepša. Zelo rada hodim na Planino, vedno pa sem se bala priti čez velike skale. Neko nedeljo pa pridem do prvih skal in se presenečena ustavim, ko v skalah zagledam sklesane stopničke. Nadaljujem pot in še pri drugih skalah zagledam enake stopničke. Pri vsakih se ustavim. Zasmejalo se mi je srce in vprašale sem se, le kateri gospodje so bili tako pridni in dobri, da so se lotili tako težkega dela. Sedaj čez vse skale lahko in lažje pridem in pot na Planino je lažja in lepša.

Žal mi je, ker se jim ne morem osebno zahvaliti. 

Hvala še enkrat in lep pozdrav. Pohodnica Planine"

Spoštovana pohodnica s tem, ko ste objavili vaš prispevek ste se našim markacistom najlepše zahvalila in zvedeli smo, da še toliko bolj uživate na poti čez Špico, katero uberete mnogo raje kot pot mimo bukve.

Naši markacisti pa izkoriščajo to priložnost in se zahvaljujejo vsem lastnikom gozdov po katerih potekajo označene planinske poti in i so jim dali soglasje za utrjevanje in vzdrževanje teh poti, nemalokrat so tudi prispevali les iz svojih gozdov.

 Naši pohodnici in vsem lastnikov gozdov ob naših poteh želiko veliko osebne sreče v letu 2010.