Untitled Document
Untitled Document
© 2006 Planinsko društvo Vrhnika. |Izdelava: Mesec.org & PD Vrhnika
Untitled Document
Untitled Document
 
 
  - Veseli triglavci
  - Lintverni
  - Triglavke
  - Vaščani
  - Povžarji
  - Zimzelenčki
  - Cekinčki
  - Sončki
  - Barjani
 
 
 
 
Članarino lahko člani Planinskega društva Vrhnika poravnajo na sedežu Planinskega društva Vrhnika, Tržaška 11, I. nadstropje, Vrhnika v času uradnih ur in v Zavetišču na Planini v času, ko je zavetišče odprto.
 
Ravno tako se na navedenih lokacijah lahko včlanijo bodoči člani društva, ki s seboj prinesejo izpolnjeno pristopno izjavo in ob včlanitvi poravnajo ustrezno višino članarine. Vsi člani (stari in novi) prejmejo znamkice za tekoče leto in čez teden dni po pošti od PZS nove izkaznice in nanjo prilepijo prejete znamkice (stare člane opozarjamo, naj ne lepijo znamkic na stare kartice s sliko).
 
Planinsko društvo Vrhnika svojim članom nudi vsakoletni popust pri plačilu članarine za tiste člane, ki članarino poravnajo do 31. marca v tekočem letu.
 
 
17.12.2015
Upravni odbor Planinskega društva je na svoji 5. redni seji decembrski redni seji dne 17. 12. 2015 sprejel višino članarine za leto 2016, usklajeno s predlogom Planinske zveze Slovenije. Kot običajno vam ponujamo popust do 31. marca 2015. Vsem članom poteče z 31. 1. 2016 zavarovanje, zato pohitite s plačilom članarine, ki jo bomo začeli sprejemati prvo delovno sredo v januarju 2016. S KLIK - om na priponko si lahko ogledate letošnjo članarino.

24.12.2014
Upravni odbor Planinskega društva je na svoji decembrski redni seji dne 1. 12. 2014 sprejel višino članarine za leto 2015, usklajeno s predlogom Planinske zveze Slovenije. Kot običajno vam ponujamo popust do 31. marca 2014. Vsem članom poteče z 31. 1. 2015 zavarovanje, zato pohitite s plačilom članarine, ki jo bomo začeli sprejemati prvo delovno sredo v januarju 2015. S KLIK - om na priponko si lahko ogledate letošnjo članarino.

30.12.2013
Upravni odbor Planinskega društva je na svoji novembrski redni seji dne 27. 11. 2013 sprejel višino članarine za leto 2014, usklajeno s predlogom Planinske zveze Slovenije. Kot običajno vam ponujamo popust do 31. marca 2014, člani A+ in A kategorije pa naj svojo obveznost poravnajo do 31. januarja 2014, da jim bo zagotovljeno še naprej prejemanje Planinskega vestnika.  Ostalim članom poteče z istim datumom zavarovanje, zato pohitite s plačilom članarine, katero bomo začeli sprejemati prvo delovno sredo v januarju 2014.  S KLIK-om na priponko si lahko ogledate letošnjo članarino.

29.12.2013

Planinska zveza Slovenije je za leto 2012 sprejela Izhodišča za spremembe in izboljšave članarine v planinski organizaciji je obravnaval in potrdil Upravni odbor PZS na sejah 7. 7. 2011, 22. 9. 2011 in 27. 10. 2011. V tem sklopu je bil sprejet tudi nov Pravilnik o izkaznici in vrstah članarine.

V nadaljevanju vam navajamo nekaj najbolj pogostih vprašanj in odgovorov nanje, ki nam bodo prav prišli pri našem informiranju, vse informacije glede članarine za leto 2012 pa najdete na spletni strani PZS na naslovu Članarina PZS 2012.

Zakaj moramo podpisovati nove pristopne izjave?

Nove pristopne izjave vsebujejo tudi privolitev članov za zbiranje, posredovanje in obdelavo osebnih podatkov. Ta osebna privolitev predstavlja pravno podlago za vodenje centralne evidence članstva in zagotavljanje članskih pravic, kot to izhaja iz zakona o varovanju osebnih podatkov in zakona o društvih.

Pristopna izjava se nahaja v priponki. KLIK

Ali so kartončki »zavarovanje stroškov reševanja v tujih gorah« še potrebni?

S prehodom na novo zavarovalnico za izkazovanje sklenjenega zavarovanja ne potrebujemo več kartončkov. V primeru škodnega primera oškodovanec postopek začne na PZS, ki v tej fazi tudi preveri ali je članarina plačana (bodisi v centralni evidenci, bodisi pri matičnem društvu).

Kdaj se lahko uveljavlja družinski popust?

Na podlagi Pravilnika o izkaznici in članarini, ki ga je sprejel UO PZS, se družinski popust v vrednosti 20 % obračuna vsem družinskim članom (razen A+, A in B1), kadar članarino plačajo sočasno. Člani A+ in A imajo enako vrednost popusta, kot pripada članom B (4,40 €). Za družinske člane se poleg staršev štejejo še mladi do vključno 26. leta, ki niso zaposleni ali so brez lastnih dohodkov (P+O in S+Š), ter osebe, ki jim je odvzeta poslovna sposobnost (OPP) in so člani družine. Za družino se šteje tudi mati samohranilka ali oče samohranilec z vsaj enim otrokom. Družinski popust se obračuna na podlagi poslanega poimenskega seznama vseh družinskih članov.


23.12.2012
 
Upravni odbor Planinskega društva je na svoji novembrski redni seji dne 8. 11. 2012 sprejel višino članarine za leto 2012, usklajeno s predlogom Planinske zveze Slovenije. Kot običajno vam ponujamo popust do 31. marca 2013, člani A+ in A kategorije pa naj svojo obveznost poravnajo do 31. januarja 2013, da jim bo zagotovljeno še naprej prejemanje Planinskega vestnika.  Ostalim članom poteče z istim datumom zavarovanje, zato pohitite s plačilom članarine, katero bomo začeli sprejemati prvo delovno sredo v januarju 2013.  S KLIK-om na priponko si lahko ogledate letošnjo članarino.

22.12.2011
Upravni odbor Planinskega društva je na svoji decembrski redni seji dne 8. 12. 2011 sprejel višino članarine za leto 2012, usklajeno s predlogom Planinske zveze Slovenije. Kot običajno vam ponujamo popust do 31. marca 2012, člani A+ in A kategorije pa naj svojo obveznost poravnajo do 31. januarja 2012, da jim bo zagotovljeno še naprej prejemanje Planinskega vestnika.  Ostalim članom poteče z istim datumom zavarovanje, zato pohitite s plačilom članarine, katero bomo začeli sprejemati prvo delovno sredo v januarju 2012.  S KLIK-om si lahko ogledate letošnjo članarino.

Nazaj Naprej
Untitled Document
 
  Ponovno odprtje Koče na Planini
OBVESTILO
Zimzeleni od Topola do Medvod
NUJNO OBVESTILO
OBVESTILO!
OBVESTILO
Barjani v Vitovljah
Veseli Triglavci vas vabijo n...

Vse novice
  Pzs.si
Grzs.si
Gore-ljudje.net
Vrhnika.si
Stara Vrhnika.si
Barje.net
Zavod Ivana Cankarja
Zaplana.net
Planinec.si
Hribi.net
  Vreme ARSO
Vreme Vrhnika
Vreme Slovenija
 
  Stolpi na Planini nad Vrhniko skozi čas z gradnjo zadnjega v letu 2008